Sådan foregår din bil skrotning

At skrotte sin bil kan være en besværlig process. Det er et større arbejde med ansøgninger til det offentlige bureakrati og en masse tilhørende papir arbejde. Det kræver overblik, idet der er flere involverede parter, som alle hver især har deres godkendelser og tidsfrister.

At få skrottet sin bil er et puslespil, med manger brikker som skal gå op i en højere enhed. Vores Team er bevidst sammensat og alle bidrager hver især med deres individuelle kompetencer, som i fælleskab sikrer at vi at når det endelige mål – din skrotpræmie udbetaling.

Vores service er til at for at gøre din bil skrotning så let som overhovedet muligt. Du skal blot tage kontakt til os og så ordner vi alt det kedelige papir arbejde. I nedenstående har vi illustreret hvordan din process vil foregå fra det sekund du ringer til os, til at du modtager din skrotpræmie udbetaling. Vi guider dig igennem hele processen fra start til udbetaling.

1. Vi modtager alt info på din bil

Du kontakter os og vi modtager de nødvendige oplysninger vi skal bruge for at kunne udregne din skrotpræmie udbetaling.

For at modtage det uforpligtende skrotpræmie tilbud kræver det at du udfylder kontakt formularen her på siden eller tager din telefon og ringer direkte til os.

Og bare rolig, vi henter din bil uanset hvor den står placeret.

2. Vi udregner din Skrotpræmie

Når vi har modtaget beskrivelsen af din bil, så vil vores Team gå i gang med analysen af bilens tilstand.

Herefter vil vi udregne et uforpligtende skrotpræmie tilbud og kontakte dig med tilbuddet.

Dit skrotpræmie tilbud er 100% uforpligtende, men er gældende i maksimalt 5 arbejds dage.

3. Vi sørger for alt dit papir arbejde

Såfremt at du godkender dit skrotpræmie tilbud, så vil Louise tage kontakt til dig.

Næste opgave er nemlig at koordinere afhentning af din bil samt oplyse dig om hvad vi skal bruge for at kunne gennemføre din bilskrotning.

Dette skal vi bruge fra dig:

    • Original registrerings attest
    • Billedelegitimation

Vi sørger for at få pladerne afmeldt hos motor registeret samt at få bilen godkendt som skrot bil hos miljøstyrelsen.

4. Vi udbetaler din Skrotpræmie

På dette stadie har vores Team fuldført og modtaget godkendelse på alt papir arbejdet.

Vi har fået udleveret dine bilnøgler og har herefter afhentet din bil og kørt til rette Autophugger.

Du er nu kvalificeret til at modtage din velfortjente skrotpræmie udbetaling. Du kan modtage din udbetaling enten kontant, via bankoverførsel eller Bank noteret check.

Du kan få din skrotpræmie udbetaling på stedet så snart vi har afhentet din bil.

Skrot din bil – dit Team står klar til at hjælpe dig

skrot nu giz 2

Louise, fra administration

“Jeg sørger for overblikket over dit papir arbejde og at det udføres til tiden”.

skrot nu

David fra Marketing

“Jeg sørger for at besvare alle dine spørgsmål igennem hele processen”.

Fordele ved at skrotte din gamle bil

Skån miljøet ved at få din bil skrottet

Trygt og sikkert. Vi tager os af ALT det kedelige papir arbejde

Du får din udbetaling på stedet. Vi betaler op til 100.000 for din skrot bil

Stol på os - Vi har 13 års ekspertise

IMG_2383

Gøkhan Umut, Administrerende Direktør

 “Hos os kan du føle dig tryg – Vi kender alt til processen fra start til slut”.

Udtalelser fra vores tilfredse kunder


Warning: getimagesize(/hsphere/local/home/hb346676684/skrotdennu.dk/wp-content/uploads/2017/05/Gitte-reference.jpg) [function.getimagesize]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/skrotdennu.dk/public_html/wp-content/themes/dt-the7/inc/extensions/aq_resizer.php on line 97

Warning: getimagesize(/hsphere/local/home/hb346676684/skrotdennu.dk/wp-content/uploads/2017/05/Gitte-reference.jpg) [function.getimagesize]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/skrotdennu.dk/public_html/wp-content/themes/dt-the7/inc/extensions/aq_resizer.php on line 97

“Det var faktisk en smule vemodigt at sige farvel til familiebilen igennem 14 år, men den havde kostet mig så meget i reparationer og nok var nok. Jeg fik afklaret alle mine spørgsmål og det vigtigste for mig var at vælge en miljø bevidst udbyder”. 

Gitte Kjær

Warning: getimagesize(/hsphere/local/home/hb346676684/skrotdennu.dk/wp-content/uploads/2017/05/anders-reference.jpg) [function.getimagesize]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/skrotdennu.dk/public_html/wp-content/themes/dt-the7/inc/extensions/aq_resizer.php on line 97

Warning: getimagesize(/hsphere/local/home/hb346676684/skrotdennu.dk/wp-content/uploads/2017/05/anders-reference.jpg) [function.getimagesize]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/skrotdennu.dk/public_html/wp-content/themes/dt-the7/inc/extensions/aq_resizer.php on line 97

“Jeg forsøgte igennem længere tid at få min gamle Toyota solgt, men der var ingen der bed på. Gøkhan gav mig et godt tilbud og det vigtigste for mig var at jeg ikke selv skulle udfylde alt det papir arbejde. Jeg fik min udbetaling på stedet”. 

Anders Nielsen

Udfyld her og modtag Gratis Skrotpræmie tilbud

Bilskrotning og oftest stillede spørgsmål

Hvad er en skrotbil?

En Skrotbil er en bil som er så brugt at den er blevet for dyr at reparere på. Det kan ikke længere betale sig at beholde den idet bilen er sit karrieres efterår. Mange af vores kunder har stor kærlighed til deres gamle biler i og med at de har haft dem så længe. Men kærligheden ruster i takt med at mekaniker udgiften bliver hyppigere og større. En skrotbil er ikke blot gamle biler, det kan også være en bil som er totalskadet grundet et uheld.

Hvad kræver det at skrotte min bil?

Det kræver at din bil har været ansvarsforsikret, samt at du stadig har nummerplader på bilen eller har afmeldt den efter 2001. Derudover kræver det ikke andet end din originale registreringsattest samt din signatur på en skrotningsattest. Derefter tager vi os af alt det efterfølgende papir arbejde med motor registeret og miljøstyrelsen.

Hvad sker der med min bil?

Vi henter din skrotbil der hvor den står placeret, uanset om det er hjemme hos dig eller på anden adresse. Hernæst transporteres din skrotbil til et miljøgodkendt autoophug. Bilen ophugges og du modtager din skrotpræmie. På denne måde sikrer du at bilens farlige kemikalier og væsker bortskaffes miljørigtigt, samt at du slipper for besværet med at skulle sælge en ubrugelig bil.

Hvad er miljøvenlig skrotning?

Hos Skrotdennu sørger vi for at diverse miljøskadelige kemikalier og væsker bliver tømt fra bilen og bortskaffet så miljøvenligt som overhovedet muligt.

Hvor hurtigt kan I afhente min bil?

Vi kan afhente din bil 4 timer efter at vi har modtaget din henvendelse, hvis den står på Sjælland. Alt udenfor Sjælland vil maksimalt tage en dag.

Hvad sker der med bilens nummerplader?

Vi sørger for at din nummerplade afmeldes hos motorregisteret. Du skal ikke bekymre dig om forsikring eller vægtafgift. Disse afmeldes automatisk så snart vi afmelder dine plader hos motorregisteret.

Kan jeg skrotte min bil selvom den er registreret med anden ejer?

Ja det kan du alligevel godt. Det kræver først og fremmest at du oplyser om at du ikke er den registrerede ejer. Dernæst skal vi bruge den originale registreringsattest samt fuldmagt fra ejeren om at bilen må skrottes. Fuldmagten skal indeholde dit CPR nr og en slutseddel. Ring endelig hvis du er i tvivl om hvordan din slutseddel skal se ud.