Kan alle biler i 2020 få skrotpræmie udbetalt?

Alle biler som har været ansvarsforsikrede kan skrottes. Det drejer sig om alle person biler (op til 9 personer) eller mindre vare biler. Der er ikke yderligere kriterier end at bilen skal have været ansvarsikret og dermed også lovligt registeret med egen nummerplade.

Hvormeget kan jeg få udbetalt i skrotpræmie?

Du kan få udbetalt alt fra 1000 kr til 100.000 kr. Størrelsen af din skrotpræmie afhænger naturligvis af bilens tilstand. Når vi udregner din skrotpræmie inddrager vi parametre som slitage, kilometertal, alder, model, mærke og meget mere.

Din bil er oftest mere værd end skrotning godtgørelsen på 2200 kr. Derfor betaler vi gerne mere oveni skrotning godtgørelsen, således at du får fuld værdi for din gamle bil. Din skrotpræmie er i øvrigt 100% skattefri.

Hvordan foregår skrotpræmie udbetaling?

Din skrotpræmie udbetales som det sidste stadie i processen. Undervejs er der et større papir arbejde som gennemføres og godkendes. Vi sørger for at alt dit papir arbejde bliver udfyldt og indleveret til de rette aktører. Vi håndterer hele processen for dig. Du skal blot sørge for at have din registreringsattest og bil nøgler klar.

Du slipper for alt besværet ved at lade os stå for bil skrotningen. VI sørger for at dine plader bliver afmeldt hos SKAT og din forsikring. Derudover sørger vi for at udstede din Skrotningsattest, som vi indsender til Miljøordningen for biler. Så snart at Miljøordningen for biler har godkendt din skrotning, så kører vi ud og henter din bil og udbetaler din skrotpræmie. Denne kan udbetales kontant, via bankoverførsel eller via bank noteret check.

Din bil kan afhentes uanset hvor den står placeret og bliver derefter kørt til godkendt autoophugger. Du kan også selv køre din bil ind til os hvis du har mulighed for det. Vores godkendte autoophugger sørger for en miljørigtig bilskrotning ved at følge alle miljøstyrelsens anvisninger. Bilen indeholder mange skadelige kemikalier og væsker som skal bortskaffes med omhu for at skåne miljøet på mest optimal vis.

Skrotpræmie opsummeret

      Alle biler kan skrottes, så længe de har været registreret hos motor registeret

      Vi sørger for ALT dit papir arbejde. Du skal kun have din registrerings attest klar

      Du kan få udbetalt alt fra 1000 kr til 100.000 kr i Skrotpræmie

      Vi sørger for afhentning af din bil uanset hvor den står placeret

     Din Skrotpræmie udbetales på stedet så snart vi har afhentet din bil

    DIn skrotpræmie er 100% Skattefri

Holdet der står klar til at hjælpe dig 


skrot nu giz 2

Louise fra Administration

“Jeg holder styr på alt det nødvendige papir arbejde”. 

skrot nu

David fra Marketing

“Jeg står klar til at besvare dine spørgsmål igennem processen”.

Derfor skal du vælge os

Vi følger alle Miljøstyrelsens anvisninger
Vi klarer alt det kedelige papir arbejde
Du får din udbetaling på stedet 
IMG_2383

Gøkhan, Admin. Direktør

“Jeg har over 16 års erfaring med bil branchen og har drevet mit eget Autohus i 13 år. Det er et stort papirarbejde at få skrottet sin bil, men vi har så stor erfaring at du roligt kan stole på os og vores rutine”.

DET SIGER VORES TILFREDSE KUNDER


Warning: getimagesize(/hsphere/local/home/hb346676684/skrotdennu.dk/wp-content/uploads/2017/05/Gitte-reference.jpg) [function.getimagesize]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/skrotdennu.dk/public_html/wp-content/themes/dt-the7/inc/extensions/aq_resizer.php on line 97

Warning: getimagesize(/hsphere/local/home/hb346676684/skrotdennu.dk/wp-content/uploads/2017/05/Gitte-reference.jpg) [function.getimagesize]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/skrotdennu.dk/public_html/wp-content/themes/dt-the7/inc/extensions/aq_resizer.php on line 97

“Det var faktisk en smule vemodigt at sige farvel til familiebilen igennem 14 år, men den havde kostet mig så meget i reparationer og nok var nok. Jeg fik afklaret alle mine spørgsmål og det vigtigste for mig var at vælge en miljø bevidst udbyder”. 

Gitte Kjær

Warning: getimagesize(/hsphere/local/home/hb346676684/skrotdennu.dk/wp-content/uploads/2017/05/anders-reference.jpg) [function.getimagesize]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/skrotdennu.dk/public_html/wp-content/themes/dt-the7/inc/extensions/aq_resizer.php on line 97

Warning: getimagesize(/hsphere/local/home/hb346676684/skrotdennu.dk/wp-content/uploads/2017/05/anders-reference.jpg) [function.getimagesize]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/skrotdennu.dk/public_html/wp-content/themes/dt-the7/inc/extensions/aq_resizer.php on line 97

“Jeg forsøgte igennem længere tid at få min gamle Toyota solgt, men der var ingen der bed på. Gøkhan gav mig et godt tilbud og det vigtigste for mig var at jeg ikke selv skulle udfylde alt det papir arbejde. Jeg fik min udbetaling på stedet”. 

Anders Nielsen

Udfyld her og modtag Gratis Skrotpræmie tilbud

Skrotpræmie 2020 & oftest stillede spørgsmål

Hvad kan jeg få udbetalt i skrotpræmie?

Du kan få udbetalt alt fra 2200 kr til 100.000 kr. Det er afhængig af din bil og dets tilstand.

Så snart vi har modtaget de nødvendige oplysninger på din bil, så kan vi fremsende dig et uforpligtende skrotpræmie tilbud.

Hvornår får jeg min skrotpræmie udbetaling?

Du får din skrotpræmie udbetaling så snart at vi har afhentet din bil.

Du vil modtage din skrotpræmie på stedet såfremt du ønsker kontant udbetaling.

Hvordan udbetales min Skrotpræmie?

Din skrotpræmie kan udbetales enten via straksoverførsel, kontant eller vi banknoteret check.

Vi kan også betale dig via Mobilepay, såfremt beløbet er indenfor tilladte max grænse.

Skal jeg betale skat af min Skrotpræmie?

Nej din skrotpræmie er 100% skattefri.

Hvordan udregnes min skrotpræmie?

Din skrotpræmie udregnes på baggrund af din bil og dets tilstand. Det kan for eks. være alder, slitage, kilometertal og meget mere.

Hvilke typer af biler kan skrottes?

Alle typer af biler kan skrottes, uanset om det er personbiler, varebiler eller hel skadede biler.

Hvem afhenter bilen der skal til skrot?

Ja,vi afhenter din bil når som helst og hvor som helst. Din bil vil kunne hentes 4 timer efter at vi har modtaget din henvendelse.

Kan jeg selv aflevere min bil der skal til skrot?

Ja, du kan sagtens aflevere din bil hos Autohus Rødovre. Hvis du ringer i god tid, så sørger vi for at der er plads til din skrotbil.